Rólunk

Közös tulajdon megszüntetési megoldások

Kik vagyunk?

Társaságunk az ingatlanügyletek, így különösen az ingatlanok tulajdonlásával, használatával kapcsolatos konfliktusok kezelése, feloldása terén évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Cégünk jogi szolgáltatást nem nyújt, munkánkat minden jogi vonatkozású feladat során ügyvédi irodák segítik.

Felvásároljuk ingatlanban fennálló résztulajdonát

Társaságunk arra szakosodott, hogy a közös tulajdon problémáját az Ön számára a lehető legegyszerűbb módon oldja meg, végleges jelleggel oly módon, hogy ingatlanhányadát – amennyiben az illeszkedik társaságunk portfoliójába – megvásároljuk Öntől, adásvételi szerződés útján. Önnek a továbbiakban a közös tulajdonnal nem lesz gondja, az eddig mozdíthatatlannak, értéktelennek gondolt tulajdont akár néhány napon belül készpénzre válthatja.

Segítünk megszüntetni a közös tulajdont

Amennyiben az Ön ingatlanhányada nem illeszkedik társaságunk portfoliójába vagy Ön nem kíván attól feltétlenül megválni, de szeretne tisztán látni lehetőségeit illetően vagy szeretne megállapodást elérni a tulajdonostársakkal, cégünk ebben is tud segíteni. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Társaságunk jogi tevékenységet nem végez. Minden olyan szolgáltatás, ami jogi szaktudást feltételez vagy a vonatkozó jogszabályok szerint jogi/ügyvédi tevékenységnek minősül, társaságunk ügyvédi iroda partnerei végzik, ezen szolgáltatások nyújtására vonatkozó megbízási szerződés a megbízó és az ügyvédi iroda között jön létre.

Kérdése van? Hívjon minket a +36 20 575 3795  telefonszámon!